Gezonde visie in een gezond lichaam...      

mijn verhaal

Yanna Egaña Viteri

°25/04/1987
Maatschappelijk werker psychosociaal revalidatiecentrum Route 11
Geboeid door een gezond lichaam en een gezonde geest
Sport coach
Gepassioneerd, recreatief hardloopster
Mama van 3 kindjesAl heel mijn leven hou ik van sport en avontuur.

Ik studeerde af als bachelor sociaal werk maar bleef jarenlang met de honger zitten om iets te doen rond sport, beweging en/of gezonde voeding.

Begin 2019 veranderde ik van job en kreeg ik de kans om mijn ervaring binnen de geestelijke gezondheidszorg en mijn passie rond sport en voeding met elkaar te combineren. Ik mocht me verdiepen in de voedingspsychologie en sport / bewegingsvormen inzetten bij het werken met mensen met een psychische kwetsbaarheid.

Tijdens diezelfde periode, startte ik bij een topcoach in Noorderwijk zelf met bootcamps, door hun succes waren ze na een tijdje op zoek naar een extra coach. Een job waar ik stiekem wel van droomde. Solliciteren durfde ik niet zonder bachelor of master lichamelijke opvoeding.
Tot ik zelf werd gevraagd en een interne opleiding aangeboden kreeg.
Eerst deed ik onder de vleugels van mijn topcoach de nodige ervaring op om dan uiteindelijk zelf te leren vliegen.

Sindsdien kan ik elke week mijn enthousiasme en energie kwijt binnen deze bootcamps.
Ondertussen heb ik drie jaar ervaring opgebouwd en ben ik bijna dagelijks bezig met het aanbieden van sport en beweging op maat. Ik geloof dat mensen niet alleen fit en gezond maar vooral ook gelukkiger worden van een gezonde portie sport.

Anything is possible
                  workout                        Ondernemingsnummer/BTW: 0755.381.956
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin